Dagis


Vi är ett litet, mysigt och familjärt hunddagis ute på landet. Där vi har en egen rasthage som dagishundarna får vistas i två gånger om dagen. Vi tycker att det är smidigt när man kan anpassa takten till de olika dagishundarna som vi har här; de som vill gå runt och lukta har möjlighet till det medan de med mer fart under tassarna får tömma ur sig med likasinnade och bra lekkompisar.


Hos oss sitter hundarna en och en eller två och två i stora, måttanpassade boxar. Med svalt golv på sommaren och golvvärme i halva anläggningen under vintern.


  Pensionat


Vårt mål är att era hundar ska må så bra som möjligt när de är här. Därför har vi anpassat vårt pensionat till att vara så lik hemmamiljön som möjligt och erbjuder då tre rum uppe i Tobbe och Annickas hus, med enbart en barngrind som sitter för. I alla rum har vi soffor och annat trevligt för hundarna att ligga på.


I och med att vi har tre rum har vi då möjlighet att ta emot tre familjer, om ni har en hund eller fem hundar så delar de på ett och samma rum. Vi stoppar aldrig in någon annan hund i samma rum under tiden som er hund vistas hos oss. Men Tobbe och Annickas hundar rör sig fritt hemma i huset och de kan i lugn och ro bekanta sig med varandra, barngrinden mellan.